Залужний провів підсумкову розмову з генералом Міллі

Залужний провів підсумкову розмову з генералом Міллі

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний у вівторок, 26 вересня, провів підсумкову телефонну розмову з генералом Марком Міллі у його чинному статусі.

Як передає Укрінформ, про це Залужний повідомив у Телеграмі.

«Під час перемовин з боку партнерів був присутній генерал Чарльз Браун, який незабаром очолить Обʼєднаний комітет начальників штабів США. Домовилися продовжувати роботу задля посилення Збройних сил України в боротьбі з російською агресією», - заявив головнокомандувач ЗСУ.

Залужний обговорив із партнерами ситуацію на фронті, а також поінформував про перебіг оборонних та наступальних операцій. «Обстановка контрольована. Наші воїни не допустили втрати жодної позиції. На деяких напрямках, незважаючи на шалений опір противника, продовжуємо рухатися вперед», - заявив головнокомандувач ЗСУ.

Читайте також: Залужний подякував Міллі за всебічну допомогу та підтримку України

Також він розповів про основні потреби української армії - це засоби протиповітряної оборони, артилерія та боєприпаси.

«На завершення розмови ще раз особисто та від імені українських солдатів і офіцерів подякував генералу Міллі за службу для нашої країни», - заявив Залужний.

Як повідомляв Укрінформ, американські сенатори більшістю голосів затвердили генерала ВПС США Чарльза Брауна на посаду голови Об'єднаного комітету начальників штабів США як наступника Марка Міллі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-