Росія тримає у Чорному морі підводний човен із чотирма «Калібрами»

Росія тримає у Чорному морі підводний човен із чотирма «Калібрами»

Укрінформ
У Чорному морі наразі присутній на бойовому чергуванні один російський підводний човен із 4-ма «Калібрами».

Про це у ефірі телемарафону «Єдині новини» поінформувала керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, передає кореспондент Укрінформу.

«Зараз на бойовому чергуванні підводний човен присутній, це чотири ракети типу «Калібр» готові до застосування», - заявила вона.

За словами Гуменюк, загроза ракетних ударів залишається стало високою, бо ракетоносії і запаси ракет у росіян є, і їхнє базування не тільки у самих пунктах укриття, а навіть у акваторії Чорного моря у принципі вже є фактором загрози.

Читайте також: На фронті за добу - 25 боєзіткнень, авіація ЗСУ завдала 18 ударів по ворогу

Окремо керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» поінформувала, що неправильно робити висновки про те, що якщо відбулася одна масована атака, то після цього можна відпочивати і 2-3 дні не відчувати загроз від РФ.

«Красномовним доведенням цього є сьогоднішня ніч. Треба бути пильними, не долучатися до панічних настроїв, а просто розуміти, що сигнал повітряної тривоги – це збереження життя і реагувати (на нього – ред.) треба правильно», - сказала вона.

Як повідомлялося, у понеділок у ВМС заявили, що у Чорному морі перебувають два російські носії «Калібрів».

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-