Росіяни кажуть, що дрони цієї ночі атакували Орловську область та Крим

Росіяни кажуть, що дрони цієї ночі атакували Орловську область та Крим

Укрінформ
Губернатор Орловської області РФ Андрій Кличков заявив, що два дрони атакували об'єкти російського паливно-енергетичного комплексу на території області, але їх вдалося збити.

Про це він написав у телеграмі, передає Укрінформ.

"Вночі на території Орловської області знешкоджено два безпілотні літальні апарати, які здійснювали спроби атаки об'єктів паливно-енергетичного комплексу. За попередніми даними, пошкоджень і постраждалих немає. Співробітниками правоохоронного блоку проводяться необхідні заходи, ситуація перебуває під контролем", - йдеться у повідомленні.

Тим часом в міноборони РФ заявили про масовану атаку БПЛА на Крим. Загарбники стверджують нібито збили 19 безпілотників над півостровом.

Також вибухи лунали біля Новофедорівки почали лунати опівночі. Окупанти стверджують про "роботу ППО". Вибухи чули і в інших населених пунктах, зокрема в місті Саки, Євпаторії, Джанкої та Балаклаві.

Зі слів місцевих, це наймасовіша атака українських дронів за весь час.

Представники окупаційної "адміністрації" та гауляйтери поки що ніяк це не коментували.

Читайте також: У тимчасово окупованому Криму лунають вибухи: мешканці кажуть про атаку дронів

Також в Міноборони РФ заявляють, що засоби ППО знищили по одному БПЛА над Курською, Бєлгородською та Орловською областями.

Як раніше повідомляло агентство, у тимчасово окупованому Криму в районі Новофедорівки пролунали вибухи біля аеродрому російських загарбників. Також гучно було і в Євпаторії, Саках, Севастополі та Чорноморському.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-