Росія створює додаткову лінію оборони навколо Токмака - розвідка Британії

Росія створює додаткову лінію оборони навколо Токмака - розвідка Британії

Укрінформ
Упродовж останніх днів російські війська, ймовірно, посилили оборону навколо тимчасово окупованого міста Токмак Запорізької області, яке знаходиться приблизно на 16 кілометрів позаду поточної лінії фронту.

Про це в соцмережі Х (колишній Твіттер) повідомило Міністерство оборони Британії із посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

«Росія, ймовірно, розгортає додаткові блокпости, протитанкову оборону типу «їжак» і копає нові траншеї у районі, який утримує її 58-а загальновійськова армія. Токмак готується стати опорою другої магістральної лінії оборони Росії», – вважають у Міноборони Британії.

Аналітики зазначили, що покращення оборони міста з боку російської армії, ймовірно, свідчить про зростання занепокоєності РФ щодо тактичного прориву України на першу головну лінію оборони окупантів на півночі Запорізької області.

Читайте також: Росія хоче нескінченного «окопного» протистояння, як у Першу світову

Як повідомляв Укрінформ, у попередньому зведенні британська розвідка повідомила, що Росія може готуватися знову завдавати взимку ударів по об’єктах інфраструктури України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-