У Міноборони запевняють, що дефіциту зимової форми для військових не буде

У Міноборони запевняють, що дефіциту зимової форми для військових не буде

Укрінформ
Згідно з даними підрозділів забезпечення ЗСУ, дефіциту зимової форми для українських захисників не буде.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, відповідаючи на питання щодо забезпечення військових зимовою формою.

«Станом на зараз підрозділи, які займаються забезпеченням тиловим, і якщо ми зараз говоримо про форму, звітують, що забезпечення є. Я нагадаю, що форма не змінюється щороку, вона має певний термін використання, тому це не означає, що щоосені, щовесни вся мільйонна армія буде потребувати форму. Ні. В когось вона вже вийшла з термінів і потрібно замінювати, а в когось вона ще залишається у використанні і термін експлуатації ще не сплив. Але станом на зараз, за нашими даними, як звітують підрозділи забезпечення, дефіциту не буде», - запевнила Маляр.

Як повідомляв Укрінформ, раніше у Міноборони заявили, що готові сприяти у перевірці всіх поставлених за контрактом зимових курток, аби зняти будь-які сумніви щодо отримання військовослужбовцями зимового одягу за результатами виконання контрактів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-