На Куп’янському і Лиманському напрямках знизилася інтенсивність боїв - Маляр

На Куп’янському і Лиманському напрямках знизилася інтенсивність боїв - Маляр

Укрінформ
Інтенсивність бойових дій на Куп’янському та Лиманському напрямках знизилася порівняно з обстановкою, що спостерігалася кілька тижнів тому.

Про це заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

"На Куп’янському та Лиманському напрямках ситуація без змін. Інтенсивність бойових дій дещо знизилась, порівняно з кількома тижнями тому", – зазначила вона.

Водночас ворожі обстріли на вказаній ділянці фронту, за даними Маляр, тривають. Російські загарбники не полишають своїх наступальних планів. "Наші сили оборони роблять усе, щоб ворогу не вдалось їх здійснити", – наголосила заступниця міністра.

Безуспішні наступальні дії російські війська вели в районах, що північно-східніше від Берестового Харківської області, Білогорівки Луганської області та Богданівки Донецької області.

На Бахмутському напрямку Сили оборони захищають від ворога позиції, зайняті раніше на північному фланзі.

Читайте також: Сили оборони відтісняють росіян, щоб зачистити смугу від лівого берега Дніпра на 10-15 кілометрів

На південному фланзі українські оборонці наступають. У районі Андріївки, Кліщіївки та Курдюмівки тривають бої. За інформацією Маляр, там є просування вперед.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України в результаті штурмових дій здобули частковий успіх у районах Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

Фото: Генштаб

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-