Президент: Чітко бачимо, до чого реально готуються окупанти

Президент: Чітко бачимо, до чого реально готуються окупанти

Укрінформ
Президент України провів засідання Військового кабінету, в ході якого обговорювалася ситуація на фронті.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ

"Перед усіма іншими нарадами цього дня провів Військовий кабінет. Особливе коло учасників. Говорили лише про те, що на фронті зараз і чого очікуємо на найближчий час. Посилення наших бригад, власне виробництво зброї, снарядів в Україні та постачання від наших партнерів. Важливі доповіді розвідки. Чітко бачимо, до чого реально готуються окупанти та до чого, відповідно, мають бути готові наші воїни", - розповів глава держави.

Відео: ОП

Президент також подякував українським військовим.

"Сьогодні є за що подякувати всім воїнам нашої 95-ї окремої бригади ДШВ. 3-тя штурмова – молодці, хлопці! Об’єднана штурмова бригада Національної поліції «Лють» – дякую! Всі три бригади відзначилися в боях на Бахмутському напрямку. Важливі успішні дії. 46-та окрема аеромобільна, 47-ма окрема механізована – дякую вам, воїни, за ваш рух уперед! 72-га окрема механізована бригада та 79-та окрема, ДШВ – дякую за надзвичайно міцний захист наших позицій!», - наголосив Зеленський.

Читайте також: На двох напрямках Сили оборони закріплюються на нових рубежах

Глава держави особливо відзначив спецпідрозділи ГУР, які виконують завдання в районі Кліщіївки та в інших надзвичайно гарячих точках.

Як повідомлялося, сьогодні Володимир Зеленський відзначив державними нагородами 383 військовослужбовців, з яких 253 посмертно.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-