Потреби бойових бригад мають забезпечуватися максимально швидко - Президент

Потреби бойових бригад мають забезпечуватися максимально швидко - Президент

Укрінформ
У питаннях забезпечення українських військових не має бути різниці між тим, що подається у звітах у центрі, і тим, чого реально потребують бійці на «нулі».

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

Він повідомив, що провів сьогодні важливі наради з міністром оборони Рустемом Умєровим, його першим заступником Олександром Павлюком та віцепрем’єром Михайлом Федоровим щодо забезпечення українських воїнів та прозорості цього забезпечення.

Відео: ОП

«Конкретні потреби наших бойових бригад – вони мають забезпечуватися максимально швидко, і для цього увесь облік повинен бути цифровізований», - заявив глава держави.

Також Президент України акцентував на тому, що паперової роботи у військах має стати значно менше, «і точно не має бути різниці між тим, що подається у звітах тут, у центрі, і тим, чого реально потребують хлопці на «нулі».

За словами Зеленського, Міністерство оборони наразі вже перезапускає систему обліку, а Мінцифи в цьому допомагає.

Читайте також: Паперової роботи у військах має стати значно менше - Зеленський

Окрім того, глава держави провів нараду з представниками правоохоронного сектора.

«Очевидно, Україні треба більше прогресу в захисті інтересів суспільства. У захисті від тих, хто ставить інтереси свого гаманця вище, ніж суспільні норми й правила. Вище, ніж навіть війну. Будуть нові кроки держави», - резюмував Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Володимир Зеленський наголосив, що випадки корупції, які виявляють в Україні, не пов’язані з міжнародною допомогою – грошима чи зброєю від партнерів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-