Сили оборони мають частковий успіх в районі Кліщіївки та Роботиного - Генштаб

Сили оборони мають частковий успіх в районі Кліщіївки та Роботиного - Генштаб

Укрінформ
Сили оборони мають частковий успіх в районі Кліщіївки та Роботиного.

Про це йдеться в оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ, передає Укрінформ.

"В результаті штурмових дій Сили оборони мають частковий успіх в районах Кліщіївки Донецької області та Роботиного Запорізької області, витісняють противника із займаних позицій та закріплюються на досягнутих рубежах", - йдеться у повідомленні.

Також, за повідомленням Генштабу, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, знищують ворога та крок за кроком звільнюють окуповані території.

Окрім цього, як повідомили у Генштабі, на Авдіївському напрямку Сили оборони відбили атаки противника в районах Кераміка та Авдіївки Донецької області. Противник завдав авіаційного удару в районі Авдіївки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 10 населених пунктів, серед яких Керамік, Новокалинове, Степове, Авдіївка, Карлівка, Невельське Донецької області.

На Мар’їнському напрямку протягом доби українські захисники відбили 11 атак ворога в районі Мар’їнки. Артилерійських та мінометних обстрілів противника зазнали близько 15 населених пунктів, серед них Красногорівка, Мар’їнка, Георгіївка, Іллінка, Новомихайлівка, Катеринівка, Єлизаветівка Донецької області.

Читайте також: За добу відбулося 25 бойових зіткнень

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу озброєння та військової техніки ворога.

Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по 8 артилерійських засобах противника.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 10 вересня 2023 року ліквідували близько 268 630 російських загарбників, при цьому за останню добу - ще 490 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-