У напрямку Новоєгорівки ворог створив «ударний кулак» - хоче прорвати українську оборону

У напрямку Новоєгорівки ворог створив «ударний кулак» - хоче прорвати українську оборону

Укрінформ
На Східному напрямку противник не полишає спроб прорвати оборону ЗСУ в районі Новоєгорівки, також атакує в районі Синьківки.

Про це сказав речник Східного угруповання військ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Укрінформ.

"Так, за минулу добу ворог 68 разів обстріляв Новоєгорівку та приблизно 25 - Синьківку. Нашим захисникам вдалося ліквідувати 101 окупанта, знищити два танки Т-72, гармати "Д-20", "Д-30", а також три БПЛА", - поінформував він.

Речник додав, що противник акумулює всі свої сили в районі Новоєгорівки, проте наразі вживається необхідних заходів для того, щоб унеможливити його прорив на цьому напрямку. "Наші захисники стримують шалений натиск, щоденно по них випускаються десятки тисяч різних боєприпасів. Але українські військові продовжують мужньо виконувати свій обов’язок і тримають цей фронт, не даючи противнику прорватися вперед", - сказав Євлаш.

Читайте також: Сили оборони провели успішний штурм на південь від Бахмута

За його словами, росіяни продовжують готувати штурмові підрозділи, аби прорвати українську оборону на ділянці Куп'янськ-Лиман. Минулої доби там відбулось 554 обстріли, п'ять бойових зіткнень.

"На Новоєгорівку противник кинув усі сили, зробив ударний кулак на цьому напрямку. Ми робимо все, щоб не дати їм прорватися. Вони збирають підрозділи із залишків раніше розбитих з'єднань", - додав Євлаш.

Як повідомлялось, Сили оборони продовжують наступальні дії на Мелітопольському та Бахмутському напрямках, закріплюються на досягнутих позиціях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-