Сили спецоперацій спростували російський фейк про знищення у Чорному морі катерів і бійців ССО

Сили спецоперацій спростували російський фейк про знищення у Чорному морі катерів і бійців ССО

Укрінформ
Сили спеціальних операцій Збройних сил України спростували черговий фейк Міністерства оборони Російської Федерації про нібито знищення в Чорному морі катерів і військовослужбовців ССО.

Як передає Укрінформ, про це ССО повідомили у Телеграмі.

Напередодні Міноборони Росії розмістило повідомлення: «30 серпня близько 00.00 мск літаком морської авіації Чорноморського флоту в акваторії Чорного моря знищено чотири швидкохідні військові катери з десантними групами військовослужбовців українських сил спеціальних операцій загальною чисельністю до 50 осіб».

У ССО висміяли фейк, який поширювали росіяни.

Читайте також: В ОП назвали фейком інформацію росЗМІ про знищення корабля виробництва США неподалік Зміїного

«Минулої ночі близько 12 тисяч операторів 73-го центру ССО України, озброєні бойовими дельфінами, кротами та шиншилами здійснили спробу десантування на кримське узбережжя. Противник здійснив контратаку бойовими бумерангами. Через це наші воїни були змушені запросити підтримку «Зірки смерті» та флоту галактичної імперії. Десь так мало б починатися повідомлення ССО України, якби ми писали у стилі російського міноборони. Такий самий сенс мають заяви росіян про знищення наших воїнів літаками у морі та багато інших», - заявили у ССО.

Громадян також просять довіряти лише перевіреним джерелам і пам’ятати: вірити росіянам - не поважати себе (м’яко кажучи).

Читайте також: Жоден український катер не постраждав у бою з літаком РФ біля Зміїного - розвідка

Як повідомляв Укрінформ, Сили спецоперацій показали безпілотник, з використанням якого відбулася операція Top Gun 25 серпня, коли був завданий удар по 126-й окремій гвардійській бригаді берегової оборони Чорноморського флоту РФ в тимчасово окупованому Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-