Сили оборони просуваються до Новопрокопівки, Малої Токмачки і Очеретуватого на Запоріжжі - речник

Сили оборони просуваються до Новопрокопівки, Малої Токмачки і Очеретуватого на Запоріжжі - речник

Укрінформ
На Запорізькому напрямку Сили оборони України просуваються до Новопрокопівки, що неподалік звільненого нещодавно Роботиного, та до Малої Токмачки і Очеретуватого.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун, передає кореспондент Укрінформу.

«Попри досить важкі бойові умови, наші війська просувалися у районах Урожайного, Роботиного, також мали успіхи на Мелітопольському і Бердянському напрямках біля Старомайорського. І на цей час наші війська просуваються у напрямку Новопрокопівки – це біля Роботиного, та у напрямках Мала Токмачка, Очеретувате», - сказав він.

За словами речника, росіяни намагаються тиснути на українські війська на Авдіївському та Мар’їнському напрямках, але у них там нічого не виходить.

Читайте також: На півдні є перспективи перерізати сухопутний коридор, що з'єднує Донецьк та Крим - експерт

Також Штупун поінформував, що минулої доби українські воїни захопили у полон на Таврійському напрямку 17 окупантів.

«Певні структури з ними працюють. І я думаю, що вони нам розкажуть багато цікавого», - зазначив він.

Крім того, Штупун додав, що росіяни дещо посилили авіаційну складову, тобто збільшилася кількість авіаударів. За його словами, це свідчить тільки про те, що інші вогневі засоби росіян не можуть утримати поступ українських військ.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу, упродовж доби на фронті відбулось понад 40 бойових зіткнень з російськими загарбниками. Сили оборони продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-