Наступне засідання «Рамштайну» відбудеться у Німеччині – Резніков

Наступне засідання «Рамштайну» відбудеться у Німеччині – Резніков

Укрінформ
Наступна зустріч Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" відбудеться орієнтовно на тижні з 18-го вересня. Вона пройде на авіабазі "Рамштайн" у Німеччині.

Як передає Укрінформ, про це повідомив 24 каналу міністр оборони України Олексій Резніков, зауваживши, що пріоритетом для України залишається протиповітряна оборона зі всіма її складовими.

"Більше систем – більше ракет, радарів. Також авіація як частина протиповітряної оборони. Друга річ – це артилерія та амуніція до неї, боєприпаси. Третя річ – це, як я кажу, "сталевий кулак" – бронетехніка усіх видів", – сказав Резніков.

За словами міністра, тренду на зниження західної допомоги Україні точно немає. Він зазначив, що восени відновиться політична активність парламентів. Вони ухвалюватимуть рішення, скільки грошей треба закласти у свою обороноздатність та допомогу Україні у 2024 році, додав Резніков.

Читайте також: Україна отримає 42 літаки F16 – Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, 14-те засідання Групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн" відбулося 18 липня в онлайн-форматі. Тоді йшлося про підготовку навчань українських пілотів на F-16, а також забезпечення ЗСУ додатковими системами ППО, іншими озброєннями й боєприпасами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-