Найманець «Вагнера» в інтерв’ю розповів про страту польського добровольця

Найманець «Вагнера» в інтерв’ю розповів про страту польського добровольця

Відео
Укрінформ
Найманець ПВК "Вагнер" Михайло Антипов в інтерв’ю розповів, як разом з іншими бойовиками цього угруповання взяв участь у страті добровольця з Польщі, захопленого в полон.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-канал Nexta.

"Вагнерівець Михайло Антипов з усмішкою розповідає про те, як найманці стратили полоненого польського добровольця", - йдеться у дописі.

Він був засуджений у РФ до 17 років за вбивство двох людей. З колонії потрапив до ПВК «Вагнер», а згодом, як і тисячі інших помилуваних злочинців, вийшов на волю.

Антипов згадав, як одного разу "вагнерівці" захопили у полон польського добровольця. Вони роздягнули воїна до спідньої білизни та вели у свій тил. Поляк ішов попереду та усміхався.

Один з найманців запитав, чому йому так весело. Той відповів, що немає причин для журби, адже його ведуть у полон, де нагодують, утримуватимуть в ізольованому приміщенні та обміняють, як це передбачено Женевськими конвенціями. Але поляк не врахував, до яких нелюдів потрапив.

Читайте також: У Киргизстані затримали чоловіка, який у складі ПВК «Вагнер» воював в Україні

"Пацан (один з найманців - ред.) довго не думав. Сказав йому: "На коліна". І розстріляв у голову. Ну, і ми пішли далі. Я вважаю, для чого їх у полон брати? Це ж війна", - заявив Антипов усміхаючись.

Як повідомляв Укрінформ, білоруське підпілля фіксує зменшення кількості терористів із ПВК "Вагнер" на території країни з 5,8 тис. до 4,4 тис. Причиною цього є відсутність фінансування з боку РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-