ЗСУ утримують ініціативу на Бахмутському напрямку, ворог зазнає втрат – Череватий

ЗСУ утримують ініціативу на Бахмутському напрямку, ворог зазнає втрат – Череватий

Укрінформ
Сили оборони на Бахмутському напрямку продовжують активно тиснути на ворога, завдаючи йому суттєвих уражень; за добу знищено 75 окупантів і поранено 152.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий, передає кореспондент Укрінформу.

«На Бахмутському напрямку Сили оборони продовжують тиснути на ворога, утримувати ініціативу, уражати його. Ворог намагається потужно відбивати наші атаки, у першу чергу використовуючи артилерію - 578 обстрілів за цю добу здійснив, 10 авіанальотів. Загалом відбулося 11 боєзіткнень, в яких ми знищили 75 окупантів, 152 зазнали поранень, трьох узяли полон», - сказав Череватий.

За його словами, українські воїни також знищили два ворожі бронеавтомобілі, бойову машину піхоти, бойову машину десанту, самохідну артилерійську установку «Гіацинт», радянський самохідний міномет калібру 240 мм «Тюльпан», гаубицю Д-30, склад боєприпасів, склад із пально-мастильними матеріалами.

«Ми постійно нищимо їхню логістику», - наголосив речник.

Читайте також: Оператори FPV-дронів і команда проєкту «ОЧІ» отримали нагороди від Резнікова

Він додав, що українські захисники також знищили радіолокаційну станцію «Зоопарк» та 2 російські безпілотники.

Як повідомляв Укрінформ, на Бахмутському напрямку за допомогою FPV-дронів були уражені 5 одиниць ворожої техніки: дві гармати Д-20, одна гармата Д-30, зенітно-ракетний комплекс "Стріла" і КамАЗ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-