Сили оборони тримають ініціативу на Бахмутському напрямку – Череватий

Сили оборони тримають ініціативу на Бахмутському напрямку – Череватий

Укрінформ
На Бахмутському напрямку українські воїни залишають ініціативу за собою, попри те, що ворог чинить сильний опір.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявив речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий.

«Бахмутський напрямок залишається за нами – наші сили оборони тримають ініціативу. Ворог відчайдушно чинить опір, в томі числі використовуючи всі види артилерії – від мінометів до реактивних систем залпового вогню. 508 разів за цю добу завдавати удару по наших позиціях, 6 авіанальотів , 16 боєзіткнень відбулося, в ході яких знищено 65 окупантів.,120 поранено та троє узяти в полон, знищено ворожий танк, самохідну артилерійську установку, одну гармату та польовий склад із боєприпасами і 5 вантажівок», - сказав Череватий.

Читайте також: Ударні дрони знищують розвідувальні станції росіян у Бахмуті

За його словами, також було знищено ворожий вузол зв'язку.

Речник Східного угруповання ЗСУ наголосив на тому, що наші артилеристи якісним виконанням завдань перекривають кількісну перевагу артилерійської зброї ворога.

Сили оборони у понеділок повідомляли про те, що за добу на Бахмутському напрямку ліквідували 67 окупантів, ще 118 - поранили.

Читайте також: Новини про просування на півдні подаються дозовано заради безпеки воїнів – Гуменюк

За даними заступниці міністра оборони Ганни Маляр, Сили оборони на півдні подекуди прорвали першу лінію оборони російських військ й перейшли на проміжну.

Фото: Констянтин Ліберов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-