Фронт, зброя і плани ворога: Зеленський провів нараду із військовими та силовиками

Фронт, зброя і плани ворога: Зеленський провів нараду із військовими та силовиками

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів щоденну селекторну нараду, у ході якої обговорили ситуацію на фронті, постачання і власне виробництво озброєння, найближчі плани ворога та ліквідацію наслідків російських обстрілів.

Про це Глава держави розповів у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Щоденний селектор. Заслухали доповідь Головкома Залужного про ситуацію на фронті: напружені оборонні та наступальні операції", - зазначив Президент.

Він повідомив також, що Міноборони на нараді відзвітувало про надходження техніки та боєприпасів, а також про календар постачання на близьку й середню перспективу, Мінстратпром – про власне виробництво. "Ліквідовуємо бюрократичні барʼєри", - сказав Зеленський.

Крім цього, за його словами, ГУР і СЗР довели до відома дані, отримані з Росії, і є розуміння найближчих планів ворога. "Голова СБУ Малюк відзвітував про боротьбу зі зрадниками в Україні", - додав Президент.

Читайте також: За тиждень росіяни застосували проти України 65 ракет та 178 ударних дронів - Зеленський

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та заступник голови Офісу Президента Олексій Кулеба, у свою чергу, під час наради розповіли про російські обстріли цивільних об’єктів і про дії з ліквідації наслідків та надання допомоги людям.

"Також готуємо до виконання деякі рішення Ставки ВГК щодо продовження «зернового коридору»", - зауважив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський 6 серпня, у День Повітряних сил Збройних сил України, заслухав доповідь про використання українськими воїнами систем ППО "Patriоt" та "IRIS-T".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-