Президент заслухав доповідь про використання систем ППО, наданих партнерами

Президент заслухав доповідь про використання систем ППО, наданих партнерами

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський 6 серпня, у День Повітряних сил Збройних сил України, заслухав доповідь про використання українськими воїнами систем ППО "Patriоt" та "IRIS-T".

Як передає Укрінформ, про це він заявив у вечірньому відеозверненні.

"Сьогодні заслухав доповідь щодо використання нашими воїнами передових систем ППО – "Patriоt" та "IRIS -T", які ми отримали від партнерів. Дякую кожній країні, кожному лідеру, які допомогли з ними! Потужні системи, дуже ефективні", - сказав Зеленський.

Відео: ОП

За його словами, ці системи вже дали вагомий результат і не лише Україні.

"Бо кожне знищення російських ракет у нашому небі, а особливо таких, як аеробалістичні «Кинджали» – ними російські терористи довго хвалилися. Кожен успіх наших воїнів – це впевненість світу, що держава-терорист не здатна зламати спільну безпеку", - наголосив Президент.

Глава Держави зазначив, що воїни Повітряних сил ЗСУ дають не лише українцям, а й усьому вільному світу чітку впевненість, що російський терор можна перемогти.

Читайте також: Зеленський оглянув зразки зброї та техніки захисників неба

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський 6 серпня заявив, що українські Повітряні сили від початку повномасштабного вторгнення збили понад 3,5 тис. різних повітряних цілей (літаків, вертольотів окупантів та ракет) і понад 2 тис. ударних дронів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-