Ми будемо діяти так, як вважаємо за необхідне: Данілов – про атаку дронів на корабель РФ

Ми будемо діяти так, як вважаємо за необхідне: Данілов – про атаку дронів на корабель РФ

Укрінформ
В України немає жодних обмежень, і ми не збираємося ні в кого питати, де маємо знищувати військову компоненту ворога.

Як передає Укрінформ, так в ексклюзивному інтерв'ю Українському радіо секретар РНБО Олексій Данілов прокоментував атаку дронів на російський десантний корабель «Оленегорський горняк» у Новоросійську сьогодні вночі.

"Ми будемо діяти так, як вважаємо за необхідне, щоб забезпечити, по-перше, світ продуктами харчування, а по-друге – щоб забезпечити нашу економічну складову для наших виробників сільськогосподарської продукції", – зауважив Данілов.

Читайте також: З’явилися супутникові знімки підбитого корабля РФ у порту Новоросійська

Як повідомлялося, сьогодні вночі надводні дрони-камікадзе атакували російський десантний корабель «Оленегорський горняк», який базувався у місті Новоросійськ (РФ). Попри те, що міноборони Росії запевняло у відбитті цієї атаки, вранці з'явилися кадри із буксируванням «Оленегорського горняка», який явно отримав пробоїну. Росії довелося запроваджувати тимчасову заборону руху суден у порту Новоросійська.

17 липня цього року Кремль заявив про зупинку дії "зернової угоди". Також Росія оголосила про відкликання гарантій безпеки судноплавства в рамках Чорноморської зернової ініціативи. Президент України Володимир Зеленський наголосив, що своїми діями РФ зриває домовленості з Туреччиною та ООН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-