Війська Росії не здатні прорвати оборону ЗСУ на фронті - розвідка Естонії

Війська Росії не здатні прорвати оборону ЗСУ на фронті - розвідка Естонії

Укрінформ
Найближчим часом Збройні сили Російської Федерації не зможуть зробити рішучий прорив української оборони, тому вони намагаються виснажити економіку та населення України обстрілами за допомогою ракет та ударних дронів.

Таку думку висловив ERR естонський полковник Март Вендла, передає Укрінформ.

"Протягом останніх днів Збройні сили РФ атакували, переважно, на лінії Куп'янськ - Сватове - Кремінна, в районі Бахмута та на рубежі Донецьк - Авдіївка, і досягли мінімальних успіхів. Очевидно, найближчим часом російські війська не зможуть зробити рішучий прорив української оборони, тому за допомогою ракет та ударних дронів вони намагаються виснажити економіку та населення України", - зазначив Вендла сьогодні на щотижневій прес-конференції міноборони Естонії.

Читайте також: У ПВК «Вагнер» зараз бракує сил і засобів для великих воєнних операцій – ГУР

Він додав, що ЗСУ досягли обмежених успіхів на сході України під Бахмутом та на півдні в районі Оріхова та Великої Новосілки.

"Водночас надійних підтверджень прориву першої лінії оборони російських військ поки немає. Україна продовжує завдавати ударів по важливим логістичним об'єктам РФ з метою ускладнення постачання фронтових частин", - додав розвідник.

Читайте також: ГУР – про «бавовну» у Криму: Якщо РФ звідти не піде, цей рок-концерт ставатиме гучнішим

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 4 серпня 2023-го ліквідували близько 248 тисяч 490 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-