Міністри оборони США й Канади обговорили питання допомоги Україні

Міністри оборони США й Канади обговорили питання допомоги Україні

Укрінформ
Новопризначений міністр оборони Канади Біл Блер та очільник Пентагону Ллойд Остін обговорили низку питань, зокрема подальшу підтримку України.

Як повідомляє Укрінформ, про це Блер написав у Твіттері.

“Сполучені Штати - наш найближчий друг і союзник, тож я провів розмову з міністром оборони США Ллойдом Остіном. Ми обговорили нашу роботу з модернізації Командування повітряно-космічної оборони Північної Америки, допомогу Україні, солідарність із союзниками по НАТО й підтримку вільного, відкритого та інклюзивного Індо-Тихоокеанського регіону”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, минулого тижня прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо провів зміни в уряді, серед інших призначивши й нового міністра оборони. Раніше Біл Блер очолював міністерство громадської безпеки.

Читайте також: Пентагон підтвердив рішучість підтримувати Україну в контрнаступі

Нагадаємо, Командування повітряно-космічної оборони Північної Америки - це об'єднана система аерокосмічної оборони США та Канади. Її завданнями є контроль повітряного та навколоземного простору, попередження про повітряний або ракетний напад, протиповітряна та протиракетна оборона. Штаб-квартира і командний центр організації розташовані на американській авіабазі Петерсон у штаті Колорадо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-