Сили оборони знищили під Бахмутом іще вісім російських складів із боєприпасами

Сили оборони знищили під Бахмутом іще вісім російських складів із боєприпасами

Укрінформ
Упродовж минулої доби Сили оборони України знищили під Бахмутом 95 російських загарбників, ще 187 - поранили.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" заявив речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий, передає кореспондент Укрінформу.

“За цю добу було знищено 95 окупантів на Бахмутському напрямку, 187 поранено, 3 взято в полон. Також знищено багато ворожої техніки: 2 танки, 3 БМД, 3 БМП, САУ “Гвоздика”, 5 гармат, 2 протитанкових ракетних комплекси, 1 станція РЕБ “Борисоглебськ”, зенітна гармата С60, а також БПЛА “Орлан 10”, 3 дрони-камікадзе, 8 складів з боєприпасами і 1 склад паливо-мастильних матеріалів”, - повідомив Череватий.

Коментуючи інформацію щодо успішних дій українських захисників в районі Андріївки, речник зазначив, що будь-які взяті населені пункти навколо Бахмута дозволяють завершувати операцію з оточення Бахмуту і витіснити або взяти в кільце ворога.

Читайте також: Бійці ЗСУ на Бахмутському напрямку знищили два російські РЕБи

Череватий також повідомив, що під Бахмутом українські військові максимально ефективно використовують всю наявну лінійку боєприпасів, наданих міжнародними партнерами.

Водночас Лимано-Купянський напрямок залишається, за словами Череватого, лідером за кількістю ударів ворога.

Читайте також: На Бахмутському напрямку Сили оборони змусили росіян відійти з позицій у районі Андріївки

“Цей напрямок залишається лідером по артилерійських ударах ворога. 601 раз ворог обстріляв наші позиції з усіх типів та калібрів артилерії. Відбулося 5 ворожих штурмів та 22 авіанальоти. Ворог втратив 23 окупанти вбитими, 108 пораненими. Також було підбито 3 ворожих танки Т-72, 2 гармати Д-30, 4 міномети, легкий броньований тягач, а також БПЛА, польовий склад боєприпасів та 2 автомобілі”, - поінформував Череватий.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 25 липня, морські піхотинці Військово-морських сил України знищили на сході російський ударний гелікоптер Ка-52.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-