У РФ не вийде зробити Чорне море простором тероризму – Зеленський

У РФ не вийде зробити Чорне море простором тероризму – Зеленський

Укрінформ
У росіян не вийде зробити Чорне море простором свавілля й тероризму.

Про це Президент Володимир Зеленський заявив у своєму зверненні, передає Укрінформ.

Він розповів, що у п’ятницю провів тривале засідання Ставки, на якому було детально розібрано питання захисту українських міст і громад, наших портів від російських ударів.

«Якщо хтось там у Росії сподівається, ніби вони зможуть зробити Чорне море простором свавілля й тероризму, то в них це не вийде. Знаємо, як захиститись, бачимо у світі готовність працювати разом і надалі – і більш активно, – щоб дати спокій цьому регіону», - заявив Зеленський.

За його словами, на Ставці, як і завжди, заслухали детальні доповіді військових, розвідки, прикордонників щодо ситуації на передовій, і не лише на ключових напрямках активних дій, але й загалом на кордоні, стосовно ймовірного розвитку ситуації.

Читайте також: Зеленський: На російські удари буде відповідь

«Забезпечення боєприпасами – тема постійної уваги. Звичайно, і наше виробництво снарядів і дронів, а не тільки постачання від партнерів. Щотижня фіксуємо більші результати, зростання наших можливостей», - зазначив глава Української держави.

Як повідомлялося, Зеленський заявив, що на Ставці її учасники розглянули ситуацію на фронті, в Білорусі та роботу військкоматів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-