Україна успішно знищує російські човни дронами-камікадзе – британська розвідка

Україна успішно знищує російські човни дронами-камікадзе – британська розвідка

Укрінформ
Сили оборони України успішно використовують дрони-камікадзе для знищення човників, на яких пересуваються російські окупанти на тлі пожвавлення боїв у гирлі річки Дніпро.

Як передає Укрінформ, про це у Твіттері повідомляє Міноборони Британії з посиланням на дані розвідки.

«З початку липня 2023 року дуже ймовірно є посилення бойових дій у гирлі Дніпра. Окрім інтенсивних боїв на східному березі (Херсонської області – ред.) навколо невеликого українського плацдарму біля зруйнованого Антонівського мосту, невеликі підрозділи російських та українських військ також воюють за острови в дельті Дніпра. Обидві сторони використовують невеликі швидкісні моторні човни, а Україна успішно застосувала тактичні безпілотні літальні апарати для знищення деяких російських човнів», - йдеться в повідомленні.

У Міноборони додали, що перед Росією постає дилема, чи відповідати на ці загрози посиленням свого Дніпровського угруповання військ за рахунок розтягнутих підрозділів, які протистоять українському контрнаступу в Запорізькій області.

Читайте також: На Херсонщині фіксують найбільше ворожих безпілотників-розвідників

Як повідомляв Укрінформ, у гирлі Дніпра Сили оборони знищили три диверсійно-розвідувальні групи ворога, зокрема знищено 11 окупантів, три човни.

Фото: ССО ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-