Війська РФ почали економити снаряди на південному фронті – британська розвідка

Війська РФ почали економити снаряди на південному фронті – британська розвідка

Укрінформ
Російські загарбники, ймовірно, прагнуть зберегти артилерійські снаряди на південному фронті та намагаються їх економити.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міноборони Великої Британії у Твіттері.

Як зазначається, протягом останнього тижня бої тривали на багатьох ділянках фронту, причому обидві сторони досягли незначних успіхів на різних ділянках.

Російські загарбники намагалися просунутися в районі Кремінної, а українські захисники зосередили основні зусилля в районі міста Бахмут.

Там російські сили зараз "нестійкі", але поки що тримаються. Далі на південь у Донецькій області, особливо в районі Авдіївки, російські сили продовжують спроби локальних атак, але безуспішно, зазначають у британській розвідці.

На півдні Україна продовжує атаку щонайменше на двох напрямках. На цьому напрямку Москва, швидше за все, запровадила режим нормування снарядів для артилерії, намагаючись зберегти найважливіші можливості для ведення непрямого вогню.

Читайте також: ISW оцінив наслідки атаки на Кримський міст для логістики росіян на півдні

У Херсонській області Україна утримує невеликий плацдарм на лівому березі річки Дніпро біля зруйнованого Антонівського мосту, що є додатковим викликом для російського командування, котре, ймовірно, стурбоване вразливістю свого південно-західного флангу, зазначають у розвідці Британії.

Як повідомляв Укрінформ, українські Сили оборони з 24 лютого 2022 року по 18 липня 2023 року ліквідували близько 239 тисяч 010 російських загарбників, і ще 710 осіб - за минулу добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-