Зеленський провів нараду з головою СБУ та керівниками розвідки

Зеленський провів нараду з головою СБУ та керівниками розвідки

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів нараду з керівниками СБУ та розвідки з питань внутрішньої безпеки.

Про це Глава держави заявив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

Фото: Офіс Президента, Телеграм 

«Короткий звіт за цей день. Перше. Нарада з керівником СБУ Малюком. Нарада з керівниками розвідки: ГУР – Буданов, зовнішня розвідка – Литвиненко. Дуже уважно аналізуємо ситуацію – усе, що повʼязане з війною, і все, що важливе для внутрішньої безпеки", - сказав Зеленський.

Крім того, відбулася нарада з міжнародниками. "Уряд, Офіс. Уже починаємо готуватися до наступного саміту НАТО – у Вашингтоні", - підкреслив Президент.

Зеленський також наголосив, що на саміті у Вільнюсі Україна отримала хороші домовленості практично з усіма партнерами. "Дуже хороша зустріч була в нас із президентом Байденом, із його командою - міністром оборони Остіном, радником із питань нацбезпеки Салліваном. З усіма у «Великій сімці» встигли зустрітися і з багатьма партнерами у НАТО. Тепер час кожну таку домовленість зробити конкретним результатом", - підкреслив Глава держави.

Читайте також: США та країни Північної Європи засудили агресивну війну Росії проти України

Він нагадав, що "є в нас Рада Україна – НАТО, і цей формат має працювати змістовно. Готуємо пропозиції нашим партнерам. Є нові домовленості щодо зброї, техніки, авіації, і нині їх конкретизуємо. Обговорили сьогодні й підготовку Кримської платформи»

Як повідомлялося, лідери країн "Групи семи" (G7) погодили на полях саміту НАТО у Вільнюсі "Спільну декларація про підтримку України".

Документ є рамковим і дає можливість для подальшого укладання двосторонніх угод з державами-гарантами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-