У британській розвідці пояснили причини високих втрат особового складу армії РФ

У британській розвідці пояснили причини високих втрат особового складу армії РФ

Укрінформ
Російська Федерація, вочевидь, бореться із кризою бойового медичного забезпечення, зазнаючи у середньому близько 400 втрат на день упродовж майже півтора року.

Про це у Твіттері повідомило Міністерство оборони Британії із посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

«Збільшення військових втрат, ймовірно, підриває нормальне надання деяких російських цивільних медпослуг, особливо у прикордонних з Україною регіонах. Ймовірно, багато спеціалізованих військових госпіталів зарезервовано для втрат офіцерів», – зазначають аналітики.

Очільник відділу підготовки бойової медицини компанії «Калашников» говорить, що до половини смертельних випадків у російській армії під час боїв можна було б запобігти за умови надання належної першої допомоги.

У зведенні Міноборони Британії зазначено, що дуже повільна евакуація поранених на додачу до неналежного використання грубого російського бойового джгута є основною причиною смертей і ампутацій, яких можна було б уникнути.

Як повідомляв Укрінформ, у попередньому зведенні британська розвідка повідомила, що російські державні ЗМІ були здивовані перебігом подій внаслідок заколоту ватажка ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина 24 червня і не були до нього готові, тоді як Путін вдався до надзвичайно помітних публічних дій, прагнучи продемонструвати силу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-