Загрозливі напрямки на півночі будуть міцніше прикриті інженерними загородженнями - Наєв

Загрозливі напрямки на півночі будуть міцніше прикриті інженерними загородженнями - Наєв

Відео
Укрінформ
Незабаром Житомирський, Рівненський та Волинський напрямки будуть більш міцно прикриті відповідними інженерними загородженнями.

Як передає Укрінформ, про це командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив у Телеграмі та опублікував відповідне відео.

За його словами, завершена перевірка оборонних спроможностей Північної операційної зони в межах Житомирського, Рівненського та Волинських напрямків. Адміністраціям та воїнам визначені завдання щодо покращення оборонних рубежів та позицій.

“Незабаром загрозливі напрямки будуть більш міцно прикриті відповідними інженерними загородженнями”, - запевнив командувач.

Як зазначив Наєв, розпочато тренування українських воїнів у різних ситуаціях. Ця робота буде планово тривати й надалі. Будуть посилені озброєнням і військовою технікою ті підрозділи, які виконують завдання безпосередньо вздовж державного кордону.

Читайте також: Наєв: Поліція та контррозвідка на кордоні з Білоруссю - у режимі посиленого бойового чергування

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський наголосив на важливості зміцнити північний кордон України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-