Наєв: Поліція та контррозвідка на кордоні з Білоруссю - у режимі посиленого бойового чергування

Наєв: Поліція та контррозвідка на кордоні з Білоруссю - у режимі посиленого бойового чергування

Укрінформ
Україна перевела на посилений режим бойового чергування всі патрулі поліції та підрозділи контррозвідки на кордоні з Білоруссю, також збільшено кількість мобільних груп патрулювання.

Як передає Укрінформ, про це командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомляє у Телеграмі.

“Триває робота на кордоні з Білоруссю. Всі патрулі поліції та підрозділи контррозвідки переведені на посилений режим бойового чергування. Збільшено кількість піших та мобільних груп патрулювання”, - написав він.

Окрім того, розроблено та вже затверджено черговий план тренувань військовослужбовців безпосередньо у прикордонних районах.

По всій лінії кордону з Білоруссю посилено засобами та особовим складом ті райони, де існувала хоч мінімальна загроза проникнення противника на територію України.

Наєв заявив, що також ведеться тісна співпраця з польськими партнерами.

Читайте також: Переміщення «вагнерівців» у Білорусь наразі не зафіксоване - Наєв

За його словами, влада Польщі через можливі провокації ухвалила рішення збільшити чисельність правоохоронців на кордоні, який межує з Республікою Білорусь.

“Всі ж інші європейські країни мають чітко усвідомити, що між хаосом війни і мирним життям стоять наші воїни. Саме Україна зараз бореться за мирне життя для всього світу. Нам потрібна лише зброя, а воювати ми вміємо як ніхто інший”, - наголосив Наєв.

Як повідомляв Укрінформ, у зв'язку з подіями навколо Запорізької атомної станції в Україні ухвалили рішення про посилення північного кордону як особовим складом, так і бойовою технікою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-