Зеленський провів Ставку про ситуацію на ЗАЕС і фронті

Зеленський провів Ставку про ситуацію на ЗАЕС і фронті

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача щодо захисту Запорізької атомної електростанції, ситуації на фронті та вітчизняного виробництва озброєння.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Сьогодні Ставка розширена. Дві години – на обговорення основних викликів. Перше – захист АЕС. Доповідали командувач ВПС Олещук, міністр Клименко, голова ДПСУ Дейнеко. Також заслухали директора «Енергоатома» Котіна та директора ХАЕС Козюру", - зазначив Зеленський.

Також, за його словами, на Ставці розглянули ситуацію на фронті, доповідали Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, а також командувачі Олександр Сирський, Олександр Тарнавський Едуард Москальов та Сергій Наєв.

"Головкому – розпорядження посилювати Північ", - поінформував Президент про рішення Ставки.

Читайте також: Сили оборони на випадок теракту на ЗАЕС мають резерви для радіаційної розвідки - Громов

Крім того, глава держави повідомив, що на засіданні йшлося про подальше нарощування власного виробництва техніки та боєприпасів, прискорення темпів ремонтування техніки західного зразка, де доповідали командувач сил логістики Олег Гуляк, очільники Мінстратегпрому Олександр Камишін, Мінінфраструктури Олександр Кубраков, та Міноборони Олексій Резніков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-