Трапляється у житті - ГУР прокоментувало нічні вибухи в Москві

Трапляється у житті - ГУР прокоментувало нічні вибухи в Москві

Відео
Укрінформ
У Головному управлінні розвідки Міноборони України прокоментували нічні вибухи у Москві.

Про це представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов сказав в ефірі загальнонаціонального марафону "Єдині новини", передає кореспондент Укрінформу.

«Так воно у житті трапляється. Якщо, наприклад, рашистська 45 бригада спецназу займається диверсіями в українському тилу, то це означає, що щось може прилетіти по Москві», - зазначив він.

Читайте також: Заява Буданова, що «вагнерівці» більше не воюватимуть в Україні, має серйозне підґрунтя – ГУР

Також Юсов наголосив, що Російська Федерація намагається стимулювати переселення своїх пересічних громадян в окупований Маріуполь.

«Окупанти намагаються стимулювати переселення пересічних рашистів з території Російської Федерації, стимулювати купівлю житла тими самими рашистами в українському Маріуполі, земля якого просякнута кров’ю українців - і захисників, і цивільних», - сказав Юсов.

Читайте також: Російські пропагандисти заявили про два збитих БПЛА над Новою Москвою

Він підкреслив, що це чергові злочини, інформація про які фіксується. “Україна повернеться і в Маріуполь і на інші окуповані території. Злочинці будуть покарані”, - заявив представник ГУР.

Як повідомляв Укрінформ, мер Маріуполя Донецької області Вадим Бойченко заявляв, що для повноцінного відновлення міста знадобиться близько 20 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-