Сили оборони за тиждень знищили понад 90 місць скупчення загарбників - Маляр

Сили оборони за тиждень знищили понад 90 місць скупчення загарбників - Маляр

Укрінформ
Сили оборони України впродовж минулого знищили 94 місця компактного скупчення російських військових, сім пунктів управління, 22 зенітно-ракетних комплекси, 31 безпілотник «Шахед», 5 станцій радіоелектронної боротьби, 19 складів зброї.

Про це розповіла заступниця міністра оборони Ганна Маляр в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Якщо ми говоримо про знищення місць компактного скупчення російських військових, то за минулий тиждень це 94 таких місця були вражені нашими Силами оборони. Це ми говоримо і про південь, і про схід. 22 зенітно-ракетних комплекси ворожих були знищені за тиждень – те, що вже не буде стріляти по нам, 7 пунктів управління. 44 особи було взято в полон, 31 із 35 безпілотників «Шахед» були знищені, 5 ворожих станцій радіоелектронної боротьби і склади зброї – близько 19, точний підрахунок відбувається», - зазначила Маляр.

Як приклад Маляр навела Таврійський напрямок, де, за її словами, знищені більше 100 одиниць ворожої техніки.

Читайте також: Сили оборони з боями просуваються на Бердянському та Мелітопольському напрямках - Маляр

Заступниця міністра оборони пояснила, що Сили оборони не тільки наступають, але і здійснюють підготовку, щоб просуватися швидше, тобто знищують ворожі резерви, особовий склад, техніку, озброєння.

Як повідомлялося, Сили оборони України з 24 лютого 2022 року по 3 липня 2023 року ліквідували близько 230 тисяч 260 російських загарбників, 600 із них – за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-