Президент відзначив шість підрозділів ЗСУ за результативність на фронті

Президент відзначив шість підрозділів ЗСУ за результативність на фронті

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відзначив шість підрозділів Збройних сил за результативність на фронті.

Про це він сказав у своєму вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

"Я дякую всім нашим воїнам, кожному підрозділу, кожній бойовій бригаді за сьогоднішній день – за сьогоднішні бої. ️ Особливо відзначу шість підрозділів. ОСУВ «Хортиця» – десантників нашої потужної 80-ї окремої бригади ДШВ. ОСУВ «Таврія» – воїнів нашої 23-ї окремої механізованої бригади, морпіхів 35-ї і 37-ї окремих бригад, воїнів 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади та 128-ї окремої бригади сил ТрО. Дякую всім вам, хлопці, за вашу результативність", - наголосив Президент.

Читайте також: Зеленський обговорив із президентом Коста-Рики створення міжнародного трибуналу для РФ

Він також подякував українським воїнам за їх силу, відвагу і за те, що повертають Україні українську землю й посилюють українську волю.

"Слава кожному й кожній, хто зараз у бою, на бойових постах та на бойових завданнях! Слава всім, хто тренує наших воїнів! Хто лікує та реабілітує захисників і захисниць після поранень!", - сказав Глава держави.

Читайте також: Зеленський парламенту Швейцарії: Джерело війни й причина агресії – поза кордонами України

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією заступниці міністра оборони Ганни Маляр, попри шалений спротив ворога на різних ділянках фронту відбуваються наступальні дії Збройних сил України, успіхи різні, але вони є скрізь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-