Сили оборони минулої доби знищили ворожий гелікоптер - Ігнат

Сили оборони минулої доби знищили ворожий гелікоптер - Ігнат

Укрінформ
Минулої доби знищено ворожий гелікоптер.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає кореспондент Укрінформу.

«Зараз ми спостерігаємо активність ворожої безпілотної авіації вздовж лінії розмежування. Очевидно, ворог шукає, дивиться і хоче зрозуміти, які у нас будуть подальші дії – чи то наступального характеру, чи інші, і проводить активну розвідку. Зрештою, безпілотники теж збиваються. Сьогодні Генштаб оприлюднив інформацію щодо знищення 3333 безпілотників оперативно-тактичного рівня», - сказав речник.

Читайте також: Україна посилює виробництво ударних безпілотників – Ігнат

Як повідомляв Укрінформ, уночі 15 червня російські загарбники завдали удару по Україні крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555, а також ударними дронами «Shahed-136/131». Іранські безпілотники були запущені з північного та південного напрямків.

Читайте також: Росії доправляють великі партії іранських дронів через Каспійське море - британська розвідка

Усі 20 ударних дронів знищено силами та засобами Повітряних сил у зонах відповідальності повітряних командувань «Південь» та «Схід». Також знищено ворожий БпЛА оперативно-тактичного рівня, який здійснював повітряну розвідку на східному напрямку, і ракету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-