Президент: На різних ділянках Бахмутського напрямку є рух уперед

Президент: На різних ділянках Бахмутського напрямку є рух уперед

Відео
Укрінформ
На Бахмутському напрямку та в межах відповідальності угруповання «Таврія» є рух уперед українських сил.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

Відео: Офіс Президента, Телеграм

«Наші воїни, наші герої! Я дякую вам усім, хто зараз у бою, хто захищає і просуває вперед наші позиції. Бахмутський напрямок, а це, зокрема, воїни 80-ї окремої бригади ДШВ, – на різних ділянках є рух уперед. Я дякую вам! Дякую за надзвичайну хоробрість!», - сказав Зеленський.

Також він підкреслив, що підрозділами ОСУВ «Таврія» в умовах надзвичайно жорстоких боїв, в умовах авіаційної та артилерійської переваги окупанта є рух уперед.

Читайте також: Сили оборони України пішли у наступ та почали повертати свої території – Столтенберг

«Дякую, вам воїни! Дякую за кожен крок і за кожен метр української землі, яка звільняється від російського зла!», - зазначив Президент.

Він також висловив вдячність морпіхам 35-ї та 36-ї окремих бригад, 110-тій окрема механізована бригада, 128-мій окрема гірсько-штурмова бригада, десантникам 79-ї бригади, артилеристам.

Читайте також: Зеленський подякував Об’єднаним експедиційним силам за посилення української ППО

«І дякую всім у нашому суспільстві, хто розуміє, що звільнення нашої землі від таких окупантів потребує важких, героїчних та інтенсивних дій, які день за днем, крок за кроком дають необхідну потужність нашим наступальним діям», - додав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні Сили України за минулий тиждень в результаті наступальних дій звільнили сім населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-