Данілов після засідання РНБО: Жоден росіянин не зупинить звільнення України, час якого настав

Данілов після засідання РНБО: Жоден росіянин не зупинить звільнення України, час якого настав

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов заявив, що підрив росіянами Каховської ГЕС - це новий етап російської агресії.

Таку думку він висловив у Твіттері, передає Укрінформ.

“Підрив росіянами Каховської ГЕС – це принципово новий етап російської агресії. Відбувся повний та остаточний демонтаж усієї фальшивої ідеологічної кремлівської конструкції: «звільнення України», «боротьба з нацистами», «ураження виключно військових об’єктів» та решти суто пропагандистських та брехливих тез. росія ввійшла в етап повного відкидання будь-яких соловйово-симоньянівських «фігових листків» і відкритого декларування своєї справжньої мети – знищення України, вбивства українців, руйнації економіки і структур життєзабезпечення населення”, - зазначив Данілов.

Читайте також: Росіяни підірвали Каховську ГЕС, щоб ускладнити український наступ - розвідка

За його словами, “у передчутті неминучості зникнення росії та путіна з історії фальшиві маски більше не потрібні”.

“Коротко про результати засідання РНБО: ніщо і ніхто, жоден росіянин не зупинить звільнення України, час якого настав”, - підкреслив Данілов.

Як повідомлялося, 6 червня Президент України Володимир Зеленський у зв’язку з підривом греблі Каховського водосховища ухвалив рішення про проведення екстреного засідання Ради національної безпеки і оборони України.

Фото: РНБО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-