На Бахмутському напрямку ЗСУ за добу знищили 78 загарбників - Череватий

На Бахмутському напрямку ЗСУ за добу знищили 78 загарбників - Череватий

Укрінформ
Сили оборони впродовж останньої доби знищили на Бахмутському напрямку 78 та поранили 121 російського загарбника.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, передає кореспондент Укрінформу.

За словами Череватого, в останні дні на Бахмутському напрямку відбулося не більше двох-трьох зіткнень: «Вчора загалом не було зіткнень. Сьогодні два зіткнення за добу було».

Водночас він зауважив, що ворог щільно застосовує артилерію. «343 рази за цю добу російські війська накрили українські позиції різними типами і калібрами артилерійських снарядів та здійснили один авіаналіт», - зазначив Череватий.

Читайте також: Сили оборони обстріляли «вагнерівців», які виходили з Бахмута - 80 загиблих та 119 поранених

Речник наголосив, що українські військові також постійно завдають ударів по позиціях ворога.

«У результаті цих ударів 78 окупантів було знищено на Бахмутському напрямку, 121 зазнав поранення. Також була знищена самохідна артилерійська установка «Гіацинт», зенітна гармата С-60, протитанковий ракетний комплекс, два польові склади з боєприпасами, склад з пально-мастильними матеріалами і три командні пункти», - поінформував Череватий.

Читайте також: У передмісті Бахмута ЗСУ призупинили рух для виконання військових задач - Маляр

Як повідомлялося, заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що інтенсивність наступальних дій російських військ на Бахмутському напрямку значно знизилась, але водночас посилилися обстріли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-