У Британії українські бійці вчаться долати смуги перешкод під час бою

У Британії українські бійці вчаться долати смуги перешкод під час бою

Фото
Укрінформ
У Великій Британії українські військовослужбовці під керівництвом новозеландських інструкторів навчаються долати спеціальну смугу перешкод із застосуванням засобів імітації умов бою.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

"Військові інструктори Сил оборони Нової Зеландії проводять заняття з військовослужбовцями Збройних сил України в рамках багатонаціональної навчальної операції "Інтерфлекс" з базової загальновійськової підготовки особового складу Збройних сил України у Великій Британії, зокрема відпрацьовують подолання спеціальної смуги перешкод із застосуванням засобів імітації умов бою, що допомагає професійніше підготувати українських воїнів до захисту України від російської агресії", - йдеться у повідомленні.

У Британії українські бійці вчаться долати смуги перешкод під час бою / Фото: Генштаб ЗСУ

Читайте також: Генштаб показав, як у Британії українські новобранці навчаються веденню оборонного бою

Як зазначають у Генштабі, висококваліфіковані військові інструктори Сил оборони Нової Зеландії допомагають перетворити новобранців ЗСУ на боєздатних солдатів, навчаючи їх навичкам, які необхідні для виживання та ефективного ведення бойових дій на передовій.

Як повідомляв Укрінформ, 15 серпня 2022 року уряд Нової Зеландії ухвалив рішення відправити 120 військових інструкторів для підготовки українських військових у Великій Британії.

У листопаді того ж року було заявлено про відправку в Британію ще 66 військовослужбовців Збройних сил Нової Зеландії для навчання українських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-