Данілов: Росіяни зможуть забрати з собою лише ту землю, що залишиться на підошвах їхніх чобіт

Данілов: Росіяни зможуть забрати з собою лише ту землю, що залишиться на підошвах їхніх чобіт

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов наголосив, що єдиною землею, яку росіяни зможуть забрати з собою, є та, що залишиться на підошвах їхніх армійських чобіт.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Фейсбуці.

«Знищуємо рашистську гадину! Вдень і вночі! Солдат і техніку! Автоматом чи «Коктейлем «Спротив»! Словом чи ділом! Ми не дамо вам спокою жодної секунди!Будемо знаходити вас, де б ви не були, чекати в засідці або атакувати ваші колони! Ми будемо вас вбивати і гнати з нашої землі! І ми знайдемо і покараємо всіх, хто віддавав накази вбивати нас, українців, — наших воїнів, жінок і дітей! Хто стріляв по мирних містах і селах! Хто розстрілював «швидкі» і пожежні машини! Ми ніколи вас не вибачимо! Ми будемо вас гнати, допоки останній смердючий московський окупант своїм ходом або в целофановому пакеті не залишить українську землю!», — зазначив Данілов.

Читайте також: Фейкова смерть Залужного: Данілов розповів про засідання Ставки та «підморгнув» хейтерам

«І єдина земля, яку ви зможете із собою забрати, — це та українська земля, яка залишиться на підошвах вашого армійського чобота. Не більше. Вона залишиться у вашій труні як вічне прокляття за смерті і страждання, які ви принесли всім народам України! Ми вам це обіцяємо! Наша земля, наша історія і наш вибір!», — підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Данілов заявив, що Україна готова розпочати довгоочікуваний контрнаступ для відвоювання своїх територій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-