На Бахмутському напрямку бійці отримали нові зразки озброєння та технічну допомогу

На Бахмутському напрямку бійці отримали нові зразки озброєння та технічну допомогу

Фото
Укрінформ
Голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту МО України генерал-майор Богдан Бондар відвідав підрозділи, які виконують бойові завдання на Бахмутському напрямку, і передав нові зразки озброєння та технічну допомогу.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Military Media Center.

Під час спілкування з військовими Бондар ознайомився із поточною ситуацією в районі виконання завдань та заслухав стан справ військових на ввіреному напрямку оборони.

Він передав підрозділам, які виконують бойові завдання: 82 мм міномети, технічні засоби розвідки, броньовану евакуаційну машину, машину медичної допомоги, квадроцикли.

Також Бондар від імені міністра оборони України нагородив військовослужбовців, які відзначились під час захисту України, відомчими нагородами.

«Бахмутський напрямок залишається одним із найнебезпечніших ділянок фронту. Дякую кожному з вас за звільнення нашої землі від російських загарбників. Сподіваюсь, що отримана допомога підсилить ваші підрозділи, допоможе врятувати життя та наблизить нашу Перемогу», — зазначив генерал-майор.

Читайте також: Сили оборони розвивають успіх на північному і південному флангах Бахмута – Нацгвардія

Як повідомлялось, російські війська продовжують зосереджувати основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, за минулу добу тут сталося 22 бойові зіткнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-