У Британії українські військові удосконалюють стрільбу

У Британії українські військові удосконалюють стрільбу

Фото
Укрінформ
Військовослужбовці Збройних сил України під керівництвом британських інструкторів у Великій Британії відпрацювали заняття з вогневої підтримки, зокрема навчались кучності стрільби.  

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

“Військовослужбовці-інструктори Королівського полку принцеси Уельської Сухопутних військ ЗС Великої Британії провели комплексне заняття з військовослужбовцями Збройних сил України в рамках багатонаціональної навчальної операції "Інтерфлекс" з базової загальновійськової підготовки особового складу Збройних сил України у Великій Британії з вогневої підготовки, зокрема - навчання кучності стрільби”, - ідеться у повідомленні.

Ця підготовка дає змогу опанувати необхідні тактичні вміння, підвищує безпеку й професіоналізм дій, щоб військовослужбовці могли вправно використовувати отримані необхідні тактичні знання для захисту України.

Під експертним керівництвом інструкторів Збройних сил Великої Британії новобранці ЗСУ стають підготовленішими до бойових умов.

Читайте також: У Британії українські військові відпрацьовують ведення вогню із NLAW

Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії продовжує підтримувати український народ та невпинно співпрацює з міжнародними партнерами, щоб надавати постійну підтримку Україні у відповідь на тривале порушення Росією міжнародного права, наголосили у Генштабі.

Як повідомляв Укрінформ, інструктори Сухопутних військ Австралійських сил оборони проводять навчання з базової загальновійськової підготовки особового складу ЗСУ.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-