Погані новини для роспропаганди: у ЗСУ показали нове відео із Залужним

Погані новини для роспропаганди: у ЗСУ показали нове відео із Залужним

Укрінформ
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний звернувся до українців на тлі поширення російських фейків про його нібито "важке поранення" та "загибель".

Відео оприлюднив у Телеграмі офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц), передає Укрінформ.

"Протягом травня ми спостерігаємо феєричні та фантастичні історії від російської пропаганди, а також різні конспірологічні версії від так званих експертів. Нарешті, сьогодні, 25 травня, я хочу відкрити страшну таємницю, дуже страшну таємницю про головнокомандувача Збройних сил України", – сказав Штефан.

Після цього у кадрі з'явився Залужний та сказав: "Щиро дякую всім українцям, разом обов'язково переможемо. І не тільки сьогодні. Завжди".

Відео: Анатолій Штефан "Штірліц"

Раніше російські пропагандистські ЗМІ спочатку писали про нібито "загибель" Залужного, а пізніше – про його "важке поранення", після якого він нібито не зможе виконувати свої обов’язки. 

Читайте також: Ворог постійно прагне знищити військове керівництво Сил оборони, щоб змінити хід війни – Маляр

Напередодні, 24 травня, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов повідомив, що на ранковому засіданні Ставки Верховного головнокомандувача Володимир Зеленський заслухав Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

20 травня заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявляла, що росіяни запустили фейк про зникнення Залужного для деморалізації захисників у Бахмуті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-