Ворог постійно прагне знищити військове керівництво Сил оборони, щоб змінити хід війни – Маляр

Ворог постійно прагне знищити військове керівництво Сил оборони, щоб змінити хід війни – Маляр

Укрінформ
Під час війни ворог завжди прагне знищити військове керівництво, тому є постійна загроза для їхнього життя. За останні два тижні в РФ тричі повідомляли про «знищення» вищого військового керівництва Сил оборони.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, коментуючи заяви росіян про знищення українського військового керівництва. 

«За минулі два тижні ми спостерігали три таких новини – це було щодо командувача Сил територіальної оборони Танцюри, щодо командувача Сухопутних військ генерала Сирського і він командувач східного напрямку, і щодо Головнокомандувача Залужного. З одного боку - це можна сприймати як фейк, тому що немає ніякої проблеми подзвонити, пересвідчитись, що все нормально і людина жива, але я раджу дивитись глибше на цю проблему. Це не тільки інформаційний фейк. Дуже часто це інформаційний фальстарт, коли вони вже щось задумали, в них є вже певні цілі і вони наперед повідомляють результат, можливо щоб звітувати наверх або деморалізувати нас», - зазначила Маляр.

Вона наголосила, що під час війни ворогу вигідно знищити наше військово-політичне керівництво. А те, що були неодноразово замахи на Президента, вже неодноразово згадувалось. Водночас загроза життю є і для нашого військового керівництва, наголосила Маляр. 

Читайте також: Військове керівництво України готувалося до вторгнення рф - Залужний

Відповідаючи на питання щодо посилення охорони для вищого рангу військових, які займаються плануванням, вона наголосила, що це питання постійно на контролі, адже це найбільша ціль для росіян.

«Це найбільша ціль для росіян, тому що якщо знешкодити її, це серйозна буде втрата для нас, це може змінити хід війни», - наголосила Маляр.

Відео: Телемарафон “Єдині новини”

Як повідомлялось, раніше ворожі пабліки написали з посиланням на ватажка "вагнерівців" Євгена Пригожина, що під Бахмутом знищили автомобіль, у якому, "імовірно, перебував" командувач Сил ТрО Ігор Танцюра. 2 травня речник Командування Сил тероборони ЗСУ Денис Зелінський повідомив, що інформація про нібито загибель командувача Сил Територіальної оборони ЗСУ Ігоря Танцюри під Бахмутом є фейком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-