«Вагнерівці» залишаються у Бахмуті - Маляр

«Вагнерівці» залишаються у Бахмуті - Маляр

Укрінформ
У передмісті Бахмута ворог замінив підрозділи ПВК "Вагнер" на армійські регулярні загониу самому ж місті на даний момент залишаються "вагнерівці".

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

За її словами, епіцентром бойових дій залишається схід. Там війська РФ здійснюють наступ на декількох напрямках - Авдіівському, Мар‘їнському, Лиманському, Купянському та Бахмутському.

На Авдіївському і Мар‘їнському напрямках атаки ворога відбиті. Наступальні дії ворога безуспішні, зазначила Маляр.

Читайте також: Бахмут під вогневим контролем України – Данілов

"На Лиманському ворог минулої доби взяв паузу і наступальні дії не проводив. На Купянському тривають зараз бої. Ворог атакує, намагається захопити плацдарм для подальшого просування, несе втрати", - зауважила вона.

Яак наголосила заступниця міністра, "на Бахмутському напрямку артилерійськими обстрілами ворог намагається зупинити наше просування по флангах. Зараз ворог підтягує додаткові підрозділи на фланги для посилення".

"У передмісті Бахмута ворог замінив підрозділи Вагнера на армійські регулярні загони. В самому ж місті Бахмут на данний момент залишаються Вагнерівці", - зазначила Маляр.

Читайте також: Наступ на Бахмут став для Росії м’ясорубкою - Білий дім

За її словами, українські війська контролюють околиці міста у південно-західній частині в районі "Літак".

Як повідомляв Укрінформ, за даними ЗМІ, ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що 25 травня почав виводити найманців із Бахмута і передає позиції регулярній російській армії. Процес, за його словами, буде тривати до 1 червня.

Фото: Ліберов Костянтин

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-