Наступ на Бахмут став для Росії м’ясорубкою - Білий дім

Наступ на Бахмут став для Росії м’ясорубкою - Білий дім

Укрінформ
Сполучені Штати вважають, що втрати росіян під час їхніх спроб наступу в районі Бахмута, обійшлися їм надто високою ціною.

Про це сказав у середу під час телефонного брифінгу координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Цей наступ (на Бахмут – ред.), фактично, обійшовся Росії страшенно дорого. І, як я вже казав, це стало для них певним чином м’ясорубкою»,- зауважив представник Білого дому.

Він зазначив, що оціночні цифри, озвучені Вашингтоном про втрати росіян під Бахмутом ще на початку травня, є точними. Втім, за його словами, відтоді росіяни щоденно втрачали ще більше сил.

Кірбі також звернув увагу на конфліктні відносини ватажка групи «Вагнер» Євгена Пригожина з міністерством оборони Росії.

Читайте також: Сили оборони мають успіхи на флангах Бахмута - Сирський

Як повідомляв Укрінформ, за словами заступниці міністра оборони України Ганни Маляр, у районі Бахмута спостерігається зниження інтенсивності боїв. Причому, ворог намагається посилити свої позиції на флангах та робить ставку на артилерійський вогонь. Водночас українським військам вдається потроху просуватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-