Кількість російських військових на ЗАЕС зросла до 2,5 тисячі – Енергоатом

Кількість російських військових на ЗАЕС зросла до 2,5 тисячі – Енергоатом

Укрінформ
Російські загарбники повернулися після так званої “евакуації” до міста Енергодар Запорізької області, на атомній електростанції військовослужбовців-загарбників налічується більше 2 тис. 500 осіб.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє НАЕК “Енергоатом” у Телеграмі.

“15-денна "евакуація" в Енергодарі завершилася: рашисти повернулись у місто. Після так званих відпусток, під час яких з Енергодару в бік Азовського моря вивозилися не лише представники окупаційної “влади”, але й документація і техніка, “асвабадітєлі” знову припхалися до міста-супутника Запорізької АЕС”, - ідеться в повідомленні.

Повернулися до міста й відновили свою “роботу” ключові служби загарбницького “ладу”. Знову функціонують російські відділення банків та так звана місцева “адміністрація”. Не працюють лише автозаправні станції, на яких просто немає пального. Але навіть за його наявності виїхати з міста практично неможливо.

На захопленій росіянами Запорізькій АЕС суттєво зросла кількість озброєних загарбників. Зараз тут налічується понад 2500 військових рф, і їх уже навіть більше, ніж станційного персоналу. “Тобто найбільшу атомну станцію в Європі окупанти цілком і повністю перетворили на свою укріплену військову базу”, - зауважили в Енергоатомі.

Читайте також: Практично в усіх турбінних залах ЗАЕС росіяни розмістили вибухівку – експерт

В місті Енергодар також зросла кількість і російських військових, і патрулів.

Як повідомляв Укрінформ, на Запорізькій АЕС посилився контроль над атомниками, персоналу тепер заборонено навіть спілкуватись між собою.

Фото: Енергоатом

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-