Президент відзначив державними нагородами 134 десантників

Президент відзначив державними нагородами 134 десантників

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами 134 десантників.

Про це він сказав під час відеозвернення, передає Укрінформ.

"Підписав сьогодні й новий указ про відзначення наших воїнів державними нагородами. Це взірцево відважні військовослужбовці наших Десантно-штурмових військ. 134 воїни... 25-та окрема повітряно-десантна Січеславська бригада, 46-та окрема аеромобільна бригада, 95-та окрема десантно-штурмова бригада, 132-й окремий розвідувальний батальйон, 148-й окремий артилерійський дивізіон та 199-й навчальний центр ДШВ... Кожне з усіх цих найменувань, кожен з усіх цих підрозділів – це честь, це гордість України, це героїзм наших людей. Героїзм, який назавжди робить Україну вільною", - сказав Президент.

Читайте також: Зеленський подякував захисникам за результативну роботу на фронті

Глава держави наголосив, що вистоявши зараз проти ворога, кожен захисник та захисниця України дають свободу й усім новим поколінням нашого народу.

"Ніколи на нашій землі не пануватимуть чужі прапори й ніколи наших людей не буде віддано на поневолення. Стійкість у боях зараз, потужність у наших активних діях, відвага та влучність наших воїнів щодня й щоночі – це незалежність України, яка буде завжди. Яку ми посилюємо й будемо посилювати", - сказав Володимир Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України за добу здійснили 13 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки російських загарбників, а також знищили 8 ворожих пунктів управління, засіб ППО та 2 «важливі цілі» ворога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-