Загарбники розграбували усі медичні установи Енергодара та підприємства навколо ЗАЕС - військові

Загарбники розграбували усі медичні установи Енергодара та підприємства навколо ЗАЕС - військові

Укрінформ
російські окупаційні війська розграбували усі медичні установи Енергодара та підприємства навколо ЗАЕС, а також продовжують вивозити награбоване майно до Криму.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Об’єднаний пресцентр Сил оборони Таврійського напрямку.

«Впродовж останніх трьох днів російська окупаційна адміністрація “евакуювала” близько 300 місцевих жителів, зокрема, дітей, з тимчасово захоплених територій Запорізької області до Бердянська. Окупанти, під приводом евакуації мирних жителів, продовжують вивозити награбоване майно з прифронтових населених пунктів Запорізької області. Так, в Енергодарі військовослужбовці російських окупаційних військ повністю розграбували усі міські медичні установи, все медичне обладнання міста вивезено до тимчасово окупованого Сімферополя Автономної Республіки Крим. Також повністю розграбовані усі підприємства, які знаходяться в промисловій зоні поблизу Запорізької атомної електростанції», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Таврійському напрямку загарбники за добу втратили майже роту

Як повідомляв Укрінформ, заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що на тимчасово захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей значно зросла кількість випадків мародерства та крадіжок, які вчиняють російські військовослужбовці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-