Більше перемог України на полі бою призведуть до збільшення допомоги – Зеленський

Більше перемог України на полі бою призведуть до збільшення допомоги – Зеленський

Укрінформ
Чим більше перемог на полі бою проти росіян досягнуть українські Сили оборони, тим більше світ допомагатиме Україні.

Як передає Укрінформ, про це в інтерв’ю для матеріалу американської газети The Washington Post заявив Президент України Володимир Зеленський.

«Я вважаю, що чим більше у нас буде перемог на полі бою, відверто кажучи, тим більше людей повірять у нас. А, значить, ми отримаємо більше допомоги», - сказав Глава держави.

Зеленський також заявив, що вважає деокупацію будь-якої української території успіхом. 

«Я не можу вам сказати, які (деокуповані – ред.) міста стануть для нас значним успіхом, а які середніми… тільки тому, що я не хочу готувати росію до того, як, у яких напрямках, де і коли ми будемо (проводити контрнаступ – ред.)», - зазначив він.

Читайте також: Україна отримає від союзників потужні військові пакети, необхідні для контрнаступу – ОП

Також для матеріалу газети висловив свою думку глава Міноборони Олексій Резніков, заявивши, що у світі завищені очікування від української контрнаступальної кампанії.

«Більшість людей чекає чогось величезного», – додав він.

За словами Резнікова, в ідеалі контрнаступ дозволить Силам оборони не тільки звільнити села і міста, а й «перерізати матеріально-технічні ланцюги російських військ, і зменшити їхню наступальну здатність».

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський, виступаючи перед представниками парламенту Нідерландів, закликав «зняти всі табу» на поставки зброї для України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-