У військах рф паніка в очікуванні контрнаступу, кремль посилює пропаганду - Нацгвардія

У військах рф паніка в очікуванні контрнаступу, кремль посилює пропаганду - Нацгвардія

Укрінформ
росія упродовж минулого тижня зосереджувала свої зусилля, зокрема, на посиленні пропагандистського впливу на свої війська, щоб зупинити панічні настрої, які ширяться там у очікуванні українського контрнаступу.

Про це під час брифінгу заявив заступник директора департаменту планування застосування Головного управління Нацгвардії України полковник Микола Уршалович, передає кореспондент Укрінформу.

“Упродовж минулого тижня противник зосереджував зусилля на фортифікаційному обладнанні досягнутих рубежів та посиленні пропагандистського впливу на свої війська з метою зупинити панічні настрої, які ширяться серед його особового складу у очікуванні українського контрнаступу”, - заявив він.

На Лиманському напрямку ворог намагався покращити тактичне положення і вів безуспішні наступальні дії у районах Білогорівки та Серебрянського лісництва, уточнив Уршалович.

За його словами, на Бахмутському напрямку противник продовжував нести невиправдані втрати та у цілому діяв за сценарієм із знекровлення та виснаження власних підрозділів в умовах неспроможності перехопити стратегічну ініціативу у сил оборони України.

Читайте також: Понад 12% російських полонених не мають навіть середньої освіти

“На Авдіївському напрямку загарбники вели наступальні дії у районах Авдіївки, Водяного, Первомайського, але успіху не мали. На Запорізькому та Херсонському напрямках окупанти завдали авіаційних, ракетних ударів та артобстрілів по нашим позиціям, а також удосконалювали фортифікаційне обладнання займаних рубежів”, - зазначив представник НГУ.

Як повідомлялося, 27 квітня Уршалович заявив, що росія перейшла до оборони на Запорізькому і Херсонському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-